A jeni lodhë? e mërkure ora 23 emision në Radio Kosova 1

RTK - Radio Kosova 1 - A jeni lodhë? e mërkure ora 23 emision në Radio Kosova 1

RTK - Radio Kosova 1
sreda 14.2.2018
iz 23:00
četrtek 31.1.2019
do 1:00
RTK - Radio Kosova 1
KosovoPristina
Prikaži na zemljevidu
2 udeleženec
Radio emisioni "A jeni lodhë?" është unik në formatin e vet.
Në emision do ti dëgjoni ato që nuk i keni dëgjuar më parë.
Bisedë jo e zakonshme aq më pak monotone.
Ju do jeni pjesë e emisionit me inkuadrim nëpërmjet sms,telefonatave dhe komenteve në livestream në FB.
Nëse keni propozim për mysafir lirisht propozojeni.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Pokaži malo ljubezni.

Daj nam je všeč!

Hvala.

Tako kot vsak rad pomoč veliko.

Hvala.