Kraftwerk - Štark Arena, Beograd

Štark Arena - Kraftwerk - Štark Arena, Beograd

Štark Arena
sobota 24.2.2018
iz 20:00 do 22:00
Štark Arena
SerbiaNovi BeogradBulevar Arsenija Carnojevića 5811070
Prikaži na zemljevidu
2576 udeleženec
Pioniri elektronske muzike KRAFTWERK nastupiće 24. februara u Kombank Areni u okviru izuzetno uspešne svetske turneje 3-D koncerata.
Ulaznice u prodaji na blagajnama Arene i Bilet Servisa, na svim Eventim prodajnim mestima i preko sajta www.kombankarena.rs .

Multimedijski projekat Kraftwerk pokrenuli su 1970. godine Ralf Hiter i Florijan Šnajder . Do sredine sedamdesetih godina prošlog veka grupa Kraftwerk ostvarila je međunarodnu slavu na osnovu svojih revolucionarnih elektronskih „zvučnih krajolika“ i muzičkih eksperimenata sa robotikom i drugim tehničkim inovacijama.
Svojim vizijama budućnosti, grupa Kraftwerk stvorila je zvučnu podlogu za digitalno doba 21. veka.
Spajajući muziku i performans, Kraftwerk 3-D koncerti predstavljaju pravi „Gesamtkunstwerk“ – potpuno umetničko delo i otkrivaju složenost odnosa između čoveka i mašine.

Publici u Kombank Areni će biti dodeljene specijalne brendirane naočare koje će omogućiti “upijanje” slika koje dolaze sa ogromnog LED ekrana postavljenog na sceni iza grupe.
Na setlisti će se sigurno naći njihove najpoznatije pesme, od “The Robots” , “Computer World” do “Trans Europe Express”: remek dela koja su doslovno izmislila novi koncept pop muzike, predviđajući invaziju tehnologije u modernim društvima.

Kraftwerk je ostvario dug i dubok uticaj na mnoge žanrove moderne muzike, uključujući sintopop, hip hop, ambijent, post-punk, techno i klupsku muziku, i inspirisao je širok i raznovrstan spektar umetnika, poput Depeche Mode, Joy Divison, New Order, Daft Punk i mnoge druge.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Pokaži malo ljubezni.

Daj nam je všeč!

Hvala.

Tako kot vsak rad pomoč veliko.

Hvala.