Parov Stelar, 21.10.2017, Ljubljana - koncertno plesni dogodek

Gospodarsko razstavišče - GR - Parov Stelar, 21.10.2017, Ljubljana - koncertno plesni d...

Gospodarsko razstavišče - GR
sobota 21.10.2017
iz 21:00
nedelja 22.10.2017
do 3:00
Gospodarsko razstavišče - GR
SloveniaLjubljanaDunajska cesta 181000
Prikaži na zemljevidu
2068 udeleženec
Celovečerni plesni elektro swing dogodek
Pripravite se na vročico plesne noči – v mesto prihaja PAROV STELAR!
Marcus Füreder, bolj znan po imenu PAROV STELAR je najbolj uspešen avstrijski producent s področja elektronske glasbe.
Tony Bennett & Lady Gaga, Lana Del Rey in Bryan Ferry so samo nekatere svetovne glasbene zvezde, ki so v svoji karieri sodelovali s Parovom Stelarjem.
Marcus je ustanovitelj 'Electro Swing'-a, PAROV STELAR BAND pa je ena najbolj iskanih zasedb tega žanra.
Avstrijski glasbenik in producent, DJ Marcus Füreder je v začetku aprila v Zagrebu pripravil nepozaben koncertno-plesni in vizualni spektakel, v katerem je uživala celotna dvorana. Plesni koncert je trajal dobri dve uri! Parov Stelar končno spet prihaja v Ljubljano s celovečernim elektro swing dogodkom.

Biografija:
Za imenom Parov Stelar se skriva avstrijski glasbenik in producent DJ Marcus Füreder, ki je pustil pečat na glasbeni sceni devetdesetih let, v novem tisočletju pa producira še večje hite. Njegov zaščitni znak je kombinacija jazza, housa, electra in breakbeata, zmes energične glasbe je zasvojila publiko po vsej Evropi, potem pa še preostanek sveta.
Prvi EP (2004) z naslovom 'Kiss Kiss EP' se je bliskovito povzpel na vrhove glasbenih lestvic, vendar to ni bil edini dosežek, rodil se je popolnoma nov glasbeni žanr, ki so ga glasbeni kritiki poimenovali 'electro-swing'. Do danes je bilo objavljenih kar šest studijskih albumov in preko 20 EP-jev na katerih so številni hiti - Booty Swing’, ‘Catgroove’, ‘Chambermaid Swing’ in mnogi drugi.
Parov Stelar je koncertiral širom sveta, skupaj je bilo preko 600 koncertov, med njimi razprodani nastopi v New Yorku, Londonu, Parizu, Berlinu ter na uspešnih festivalih kot so Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza in mnogi drugi!
Tony Bennet & Lady Gaga, Lana Del Rey, Bryan Ferry je samo nekaj velikih zvezdniških imen s katerimi je sodeloval Parov Stelar.Njegove pesmi se pojavijo v velikih televizijskih produkcijah, serijah, filmih in reklamah.
V začetku leta 2016 je Parov Stelar objavil svoj prvi live album z naslovom 'Live @ Pukkelpop’, nedavno pa še prvi singl 'Grandpa’s Groove’ s prihajajočega, novega studijskega albuma, ki ga bo promoviral na koncertu v Ljubljani.
Odgovorni organizator prireditve Mars Music d.o.o.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Pokaži malo ljubezni.

Daj nam je všeč!

Hvala.

Tako kot vsak rad pomoč veliko.

Hvala.