Jesenska Milonga Linda + (WHAT A) SHOW!

Jesenska Milonga Linda + (WHAT A) SHOW!

sobota 27.10.2018
iz 16:00 do 20:00
Slovenija
0 udeleženec
-----------ENGLISH BELOW--------------
♥ sproščena popoldanska lepa milongica ♥

Linda že devetič na stežaj odpira vrata vsem, ki bi želeli aktivno soustvarjat slovensko tango sceno. Vabljeni nastopati, DJjat, taksirat, fotkat, snemat in nenazadnje plesat in se družit!
***podrobnejši opis koncepta pod angleškim delom****

DJ in NASTOPAJOČI PAR napovedan v kratkem.

Se nas veselimo!!

Objemamo,
Linda ekipa
------------------------------------------------------------------------------------------
Chill afternoon miloga with show.


Pokaži več
DJ & performing duo - soon

Come hang out and dance!

Embracing you,
Linda team

****************************************************************************
Milonga Linda ponosno predstavlja integrativen koncept AKTIVNEGA SOUSTVARJANJA LASTNE TANGO SCENE <3

LINDA Je PRVA in EDINA lokalna milonga, ki nosi odprto vabilo plesalstvu k povezavi in prispevku v raznovrstnih oblikah.
Linda promovira premik perspektive iz "mi smo gostje" v "mi smo scena" in si prizadeva biti skupnostni projekt, pri katerem vsak aktivno soustvarja dogodek, kjer hierarhija ne želi obstajati. Organizatorji postavimo platformo, ampak protagonisti smo prav vsi - vsak v svojih različnih vlogah, ki jih poljubno prevzemamo, po lastnih željah, močeh, počutju.
1. Na Lindi lahko nastopate in prispevate k detabuizaciji, vzpodbujate vse nas, da dobimo nove oči 😍 - da se osredotočamo in cenimo avtentično, edinstveno, kreativno!! in tega ne povezujemo s "popolno", "profesionalno" in "idealno" in v tem vidimo navdih.
2. Na Lindi lahko glasbeni ljubitelji DJ-ate tradicionalno tango glasbo, tudi če ne veljate za "tango DJ-a" in za nas predvajate vaše najljubše tande, nas tako inspirirate.🎶.
3. Na Lindi lahko del milonge "taksirate" in tako prispevate k razvoju veščin tistih manj kilometražno opremljenih. PRAV VSAK od vas je že od vsega začetka Linde lepo vabljen, da si za del milonge simbolno nadene "taksi trakec" in z njim sporoča, da NE BO ZAVRAČAL CABECEOV. ***Ker si želimo spoštovati tradicionalen način vabil, vas taksisti ne bodo hodili iskati ampak jih morate pocabesirati***🚖
4. Na Lindi lahko prodate ali podarite kar ne uporabljate. Če imate kake čevlje/oblačila/nakit itd., ki vam več ne služijo, se na Lindi vedno najde prostor, da zadevo izpostavite, na listek napišete svoje ime in ceno ali pa jih podarite. 👠👗👔👖👞
5. Če ljubiteljsko fotografirate/snemate, lahko tudi na tak način prispevate - spominčice so vedno dobrodošle in do danes se za njih lahko zahvalimo številnim scencem, ki so fotkali dogodek, snemali nastope in ovekovečili objeme 📸🎥

Za enkrat smo lahko zelo zadovoljni in ponosni na naš skupen projekt, draga scena. Za nami je sedma linda, pred nami pa že 4. nastop. Do danes smo imeli že 7 ljubiteljskih DJ-ev in vedno toplo, sproščeno, nasmejano, domače plesišče. Čedalje več nas je takšnih, ki si v znak podpore in pripravljenosti nadanemo "taksi trakove" in prispevamo po lastnih zmožnostih in volji.
Zaključna misel, ki lepo zaobjame naš skupnostni dosežek
"Jaz zalivam tebe, ti zalivaš mene in tako rasteva skupaj".💗
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Priporočeni dogodki

Pokaži malo ljubezni.

Daj nam je všeč!

Hvala.

Tako kot vsak rad pomoč veliko.

Hvala.