Nick Cave & The Bad Seeds Beograd Kombank ARENA 28. oktobar 2017

Kombank Arena - Nick Cave & The Bad Seeds Beograd Kombank ARENA 28. oktobar 2017

Kombank Arena
sobota 28.10.2017
iz 20:00 do 23:00
Kombank Arena
SerbiaNovi BeogradBulevar Arsenija Carnojevića 5811070
Prikaži na zemljevidu
6003 udeleženec
Nick Cave & The Bad Seeds BEOGRAD KOMBANK ARENA 28. oktobar 2017

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS U KOMBANK ARENI

28. OKTOBRA 2017.

“Bili smo na čudnom mestu, ali ja napokon izlazim odatle i vidim svetlost koja treperi...Dobro je ponovo svirati.” Nick Cave

“Nick Cave and the Bad Seeds je događaj, ne samo običan koncert” – Daily Review

“Biće potrebno čudo da bilo koji bend nadmaši takvo izvođenje” - AMNplify

“Jedan od najfinijih bendova na svetu” The AU Review

Jedna od najupečatljivijih pojava svetske muzičke scene, cenjeni autor i izvođač, Nick Cave sa svojim bendom the Bad Seeds, nastupiće 28. oktobra u Kombank Areni!

Pokaži več

Nick Cave and the Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album „Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao „remek delo ljubavi i razaranja“.

Nick Cave & The Bad Seeds prodali su više od 5 miliona albuma širom sveta i ostavili dubok i dalekosežan uticaj na svetsku umetničku scenu.

Prethodni nastup Nick Cave and the Bad Seedsa u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji. Ovo je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Nick Cave više **** ispunjavao muzičke želje svojih fanova.

„Prvi bis trajao je oko sat vremena. Svaka sledeća pesma podizala je raspaljenost atmosfere, a Kejv se još više opustio svojim „rokerskim akrobacijama“ za mikrofonom... „ – izveštavali su domaći mediji.

Nov album koji će pored svojih starih pesama, predstaviti u Kombank Areni, 28. oktobra, nastajao je u periodu kada je Kejv izgubio sina i objavljen je dan nakon premijere dokumentarca novozelandskog reditelja Andrewa Dominika „One More Time With feeling“ koji svedoči o muzičarevoj patnji i traumi. Skeleton Tree našao se na prvom mestu slušanosti u osam zemalja. Album je bendu doneo najviše pozicije ikada na britanskoj (UK: 2) i američkoj listi slušanosti (Billbord: 27). Nick Cave & The Bad Seeds su nedavno nominovani za Brit nagradu (2017) u kategoriji “Najbolja međunarodna grupa”.

Pogledajte „Jesus Alone“ sa „Skeleton Tree“ https://www.youtube.com/watch?v=9iGxoJnygW8

Nick Cave & The Bad Seed turneju su započeli nastupima u Australiji i na Novom Zelandu a od jeseni se premešta u Evropu u okviru koje će posetiti i Beograd.

Nick Cave dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Warren Ellisom kao i bendom koji čine Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica i Larry Mullins.

Prodaja ulaznica za koncert „Nick Cave and the Bed Seeds“ koji će se održati 28. Oktobra u Kombank Areni, počinje od petka, 17. februara!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Pokaži malo ljubezni.

Daj nam je všeč!

Hvala.

Tako kot vsak rad pomoč veliko.

Hvala.