Plesna pravljica na valovih

Zahodno sredozemlje - Plesna pravljica na valovih

Zahodno sredozemlje
sobota 27.10.2018
iz 2:01
sobota 3.11.2018
do 21:00
Zahodno sredozemlje
Slovenija
2 udeleženec
V času krompirjevih počitnic med 27.10. in 03.11.2018 vas v sodelovanju s turistično agencijo Kompas vljudno vabimo na plesno križarjenje po zahodnem Sredozemlju s plavajočo lepotico MSC MERAVIGLIJA. Njeno ime v prevodu pomeni čudež kar tudi je. Ob izplutju junija 2017 je bila četrta največja ladja na svetu in sodi v razred New Panamax. Preplet elegance in številnih tehnoloških inovacij vas bo prav gotovo navdušila. Pestremu dogajanju na ladji bomo dodali 4 plesne delavnice v slovenskem jeziku. Prav tako za vas pripravljamo v slovenskem jeziku zanimive dnevne izlete, jedilne liste za večerje in ladijski dnevnik. Skupinski odhod in dodatni program sta zagotovljena. Za vaše udobje bodo skrbeli predstavnika Plesnega coctaila in Kompasov vodič, zato je zagotovljena tudi odlična organizacija in skrb za vaše udobje.

Ker je za križarjenje z MSC Meraviglia v tem terminu veliko mednarodno povpraševanje, smo uspeli pridobiti omejeno število dvoposteljnih kabin za našo skupino. Zato priporočamo vsem zainteresiranim, da se prijavijo do 10.04.2018 oziroma do zapolnitve prostih kapacitet. Na vsako prijavo bomo odgovorili v roku 24 ur in potrdili želeno kabino v kolikor bo prosta. Po izteku tega roka ali zapolnitve prostih kapacitete bodo prijave potekale po načelu na povpraševanja pri ladjarju, ki bo sprejel prijavo v kolikor bodo kabine še na voljo in določil ceno. Pri križarjenjih veljajo drugačna pravila in nimamo večjega vpliva na rezervacijski sistem.

Vsi zainteresirani si lahko v prilogi ogledate celotno ponudbo za navedeno križarjenje in za vse, ki ste se odločili pridružiti se nam na plesni pravljici na valovih prilagamo prijavnico. Predstavitveni film MSC MERAVIGLIA si lahko ogledate

Organizirali smo tudi plesni izlet v Benetke in ogled MSC Fantasia video si lahko ogledate

Informacije in rezervacije na in Vam pošljemo podrobne informacije ali gsm 064 128 281. Priloženo prijavnico prosim izpolnite in jo vrnite na naš elektronski naslov.

Vljudno vabljeni,

PLESNI COCTAIL in KOMPAS
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Priporočeni dogodki

Pokaži malo ljubezni.

Daj nam je všeč!

Hvala.

Tako kot vsak rad pomoč veliko.

Hvala.