Krešo Bengalka "Split Zoo"

Judino Drvo Club - Krešo Bengalka "Split Zoo"

Judino Drvo Club
petek 23.3.2018
iz 23:00
sobota 24.3.2018
do 6:00
Judino Drvo Club
CroatiaSplitKopilica 2421000
Prikaži na zemljevidu
267 udeleženec
Garica u suradnjim sa Judino Drvo Club predstavlja:

Promociju nadolazećeg albuma Krešo Bengalka : Split Zoo
+ posebni gost Smoke Mardeljano


KREŠO BENGALKA

Sve popularniji reper Krešo Bengalka će 23. ožujka u splitskom klubu Judino Drvo promovirati novi album "Split ZOO". Radi se o jednom od najočekivanijih regionalnih hip-hop izdanja 2018. godine koje će biti objavljeno krajem veljače.

Na albumu će biti 17 pjesama, a između ostalih nalazit će se 'Repetiram', 'Šta ćeš?', 'Nokturno' i 'John 3:16'. Glazbu za 'Split Zoo' potpisuje Krešo Bengalka, a na albumu gostuju Vojko V, Stipe Srdela, Žuvi, Vuk Oreb, Batman 3000, Žuky Brate i grupa Speedheads. Album izlazi skupa sa singlom "Jim Morrison", a osim splitskog koncerta, Krešo planira koncertnu promociju albuma diljem čitave regije. Koncert u Judinom Drvu prvi je u nizu tih koncerata.

Krešo Bengalka je 2012. godine debitirao na prvom albumu Kiše metaka, dok se publici premijerno predstavio singlom "Konan" istog benda. Dvije godine kasnije je sa splitskim reperom Žuvijem formirao duo te je objavio album "Brokva" na kojem potpisuje i produkciju. S Kišom metaka je "odradio" niz koncerata po Hrvatskoj i regiji, a u veljači prošle godine objavio je samostalni album "Finale", na kojem se nalaze od ranije poznati hitovi "Kalashnikov", "Pobjeda" i "El Comandante".Pokaži več
SMOKE MARDELJANO

Smoke je još uvijek relativno novo ime na regionalnoj sceni, a već je postao jedan od najcjenjenijih izvođača u Srbiji.
Sa singlom „Ja repujem“ je za samo dva mjeseca došao do milijun pogleda, a u popularnom aktualnom dokumentarcu „Ja repujem“ autora Stefana Veselinovića i redatelja Petra Petrovića, VICE Srbija upravo kroz lik i djelo Smoke Mardeljana uvodi gledatelja duboko u svijet srpskog hip hopa.
Na krilima singlova “Street Blues”, „Ja repujem“ (2,5 milijuna yt pogleda) i „40 lajni“ (1,6 milijuna yt pogleda), Smoke stiže predstaviti najpopularnije hitove drugog dana Drito iz Tvornice festivala

Facebook:
Youtube:
„Ja repujem“ dokumentarac:

Ulaznice možete kupiti:

Negro bar
Lumer Shop
IGrow Indoor Gardening
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Pokaži malo ljubezni.

Daj nam je všeč!

Hvala.

Tako kot vsak rad pomoč veliko.

Hvala.