Gogol ******** in Belgrade

Studentski Kulturni Centar SKC - Gogol ******** in Belgrade

Studentski Kulturni Centar SKC
ponedeljek 28.5.2018
iz 21:00 do 23:00
Studentski Kulturni Centar SKC
SerbiaBelgradeKralja Milana 4811000
Prikaži na zemljevidu
917 udeleženec
Svetska džipsi pank-rok atrakcija Gogol ******** održaće koncert 28. maja (21:00) 2018. godine u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, u okviru svetske turneje povodom novog albuma "Seekers And Finders"!

"Lavina gneva pretvorenog u radost ide ka vama... Psihička tortura pretvorena u telepatsku ljubav, takođe! Vidimo se na putu, rođaci!", poručuje Gogol ********.

Ulaznica u pretprodaji košta 2.000 dinara preko mreže Eventim.

Predvođen harizmatičnim muzičarem Eugenom Hacom (Eugene Hutz), poreklom iz Ukrajine, multietnički Gogol ******** je za skoro dve decenije postojanja zahvaljujući visokoenergetskim živim nastupima stekao zavidnu reputaciju, kao "globalno najuzbudljivija koncertna atrakcija koja je došla iz Njujorka (Billboard)” i “svetski najbuntovničkiji bend uživo (Rolling Stone)”.

Svojim energični nastupima Gogol ******** opčinio je publiku najvećih svetskih festivala kakvi su Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Roskilde... a bend je svoj status učvrstio nizom odlično prihvaćenih albuma.

Tako je "Super Taranta!" (2007) ugledni američki kritičar Robert Christgau ocenio kao “najbolji album decenije. Tačka.", dok je za "Seekers and Finders" (2017) uticajni recenzentski portal Allmusic rekao da je "buntovan, dirljiv i zabavan, kao i bilo šta drugo što je do sada snimio Gogol ********".

“Za mene je muzika način da istražim ljudske mogućnosti. To je moja glavna zanimacija u životu - ljudske mogućnosti. Svi znamo da ima negde u nama nešto što ne koristimo. Kako do toga? Kako to doseći? Pa sam jednog dana samo sebi rekao 'idem da to pronađem", kaže Hutz.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Pokaži malo ljubezni.

Daj nam je všeč!

Hvala.

Tako kot vsak rad pomoč veliko.

Hvala.